Rosenfelt coaxkabels zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op de GSM-frequenties van 700 tot 3500 MHz. Hierdoor is het verlies in de kabel zeer beperkt. Voor elk gebruik hebben wij een speciale kabel. Voor korte afstanden kunt u de flexibele 5D kabels gebruiken. Voor afstanden van 15 meter of meer hebben we de 7D-kabels ontwikkeld. En voor afstanden waarbij het verlies tot een minimum moet worden beperkt is er de 12D Ultra low loss kabel.

Rosenfelt coaxkabels geleiden elektrische signalen met behulp van een binnengeleider (meestal een massief koperen, geslagen verkoperde staaldraad) omgeven door een isolerende laag en geheel omsloten door een afscherming, meestal één tot vier lagen geweven metalen vlechtwerk en metalen tape. De kabel wordt beschermd door een buitenste isolerende mantel. Top kwaliteit voor de professionals.

Bekijk onze coaxkabels

GSM Repeater COAX product image

COAX KABEL 5D
kabel met laag verlies
beschikbare lengte:
1, 5 & 10 meter

Meer informatie
Rosenfelt product image COAX cable

COAX-KABEL 7D
kabel met laag verlies
beschikbare lengte:
15, 20, 30, 50 & 100 meter

Meer informatie
Rosenfelt product image COAX cable

COAX-KABEL 12D
kabel met laag verlies
beschikbare lengte:
100 meter

Meer informatie

Over Ons

Rosenfelt is in 2013 opgericht in Amsterdam. Uit de irritatie van slechte mobiele ontvangst op kantoor ontstond de behoefte om hoogwaardige apparatuur te ontwikkelen om dit probleem te lossen. Dit was de start van de Rosenfelt GSM Repeater Systemen & Accessoires productlijn. De Rosenfelt producten werden direct goed ontvangen in de markt en al snel werden de producten in heel Europa verkocht. Inmiddels zijn de Rosenfelt producten succesvol verkocht in meer dan 50 landen wereldwijd.

Contacteer ons

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Al onze producten worden uitsluitend verkocht door de GSM Repeater Shop.

Wilt u deel uitmaken van het RosenFelt Netwerk?

Vul uw volledige gegevens in en wij nemen contact met u op.

E-mail:
info@rosenfelt.eu

Telefoonnummer:
+31 (0)75 771 67 14

Comments are closed.